Το συνεργείο2021-04-14T19:17:11+02:00

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το συνεργείο ΝΙΚΟΣ ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και  συντήρησης (service) του αυτοκινήτου σας σε ένα σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμένο χώρο, στελεχωμένο από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό από το 2001.

Σε εγκαταστάσεις 170 τ.μ. το συνεργείο μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και εγγυημένα για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στο αυτοκίνητο σας ώστε να μπορέσετε να τα απολαύσετε τη οδήγηση σας με ασφάλεια.

Παράλληλα προσφέρονται υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους ασφάλισης στην Ελλάδα.

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο 6ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Νεάπολης – Σπάρτης κοντά στο χωριό Άγιοι Απόστολοι.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

To συνεργείο μας είναι μέρος μίας παράδοσης που συνεχίζεται. Η εγκατάσταση του συνεργείου στους Αγίους Αποστόλους έγινε το 2001. Το πρώτο συνεργείο λειτουργούσε σε ιδιόκτητο χώρο στη Νεάπολη υπό τη διοίκηση του Απόστολου Μηνόπετρα. Στην εικόνα απεικονίζεται τμήμα φύλλου εφημερίδας του 1971 με τον Απόστολο Μηνόπετρα και μία από τις αυτοκίνητες κατασκευές του.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μία από τις προτεραιότητές μας είναι η αξιόπιστη και ασφαλής εκτίμηση του προβλήματος του αυτοκινήτου σας. Έτσι ώστε οι ενέργειες μας να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σωστή λειτουργία του οχήματός σας. Αυτό προϋποθέτει την συνεχή εξειδίκευση και ενημέρωση των τεχνολογικών αλλαγών και καινοτομιών. Έτσι, και πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, το προσωπικό μας έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και έχει λάβει ανάλογες πιστοποιήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Go to Top